Villa Tosca

Villa Tosca on nukkekoti, joka on rakennettu korkeaan kaappiin. Talossa on yhteensä neljä kerrosta. Kolme asuinkerrosta ja alimmaisena Suomi-Italia kauppa.
Lisäilen kuvia pikkuhiljaa, vanhat kuvat hävisivät edellisen blogin ongelmien myötä. Talo ei ole vielä valmis, joten kuvattavaa vielä riittää.
Välissä tein Italialaisen kahvilan IKEAN kasvihuoneeseen. Kahvilalla on oma blogi, jonne pääset omasta linkistä.

lauantai 31. lokakuuta 2015

Valoa kerroksiin

Nyt on tullut se aika, että on pakko laitttaa valot koko nukkekotiin, jotta saan valmista. Kaikki aina vaan on odottanut: "kunhan saan valot" inspistä.
Ensin kokeilin nukkekodin omaa lamppusarja-viritystä. Kun kaikki oli valmiina-oli nukkekodissa enemmän maalarinteippiä ja johtoja kuin mitään muuta.. En ollut tyytyväinen lopputulokseen, liikaa piuhoja ja johdot olivat liian hentoisia (lamput roikkuivat vinosti) sekä vielä kun johonkin lamppuun hipaisi sammuivat kaikki valot. Meni hermot ja purin pois.
Bauhausista löysin oikean mittaisen ledivalon, joka valaisee koko kerroksen. Hintakin oli kohtuullinen. Ylemmässä kuvassa näkyvät ledivalojen ledit, joista en niin välitä. Laitan valosarjan eteen paneelilistan jonka maalaan valkoiseksi.
Alemmassa kuvassa näkyy keskimmäisessä huoneessa paneelista. Kun kaupat aukeavat, ostan pitkää listaa ja lisää maalia-sitten saan koko kerroksen kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti